pátek 20. března 2009


Report ze zápasu s Červeným míčem by Jitys

Skoro se to povedlo, tak jsme byly blízko, kousilínek, čo chýbalo, my víme, co chybělo: 1 bod!!!! Ano, přátelé. Prohrály jsme 8:10……
Jestli se ptáte, jaká byla sestava? Jitys, Síma, Kelish, Šárka a Jana. Nevím přesně, kdo všecko dal bod. Nechtěla bych na některou zapomenout… Ale myslím, že Jana dala 1b, Síma 3b, Šárka 1b a 1b se mnou v týmovce, Markéta 1b a já 1b a 1b v týmovce. Dařilo se, daly jsme do toho všecko…., tak třeba příště….
Jinak k průběhu hry: začalo to tím, že soupeři málem nepřijeli, polámalo se jim auto…nakonec to stihli do půl 7 a začalo se hrát. Naše strategie byla upoutat nepřítele našimi vnady. Jana měla extra mini sukni, já s Markétou extra výstřih, Šárka měla extra nové vlasy a Síma se extra usmívala…Ne že bychom to dělaly vždy, ale minule se tito soupeři nechali hravě nalákat . Akorát se vloudila malá chybička! Přijeli úplně jiní hráči, než s kterými jsme hrály minule….Jediným východiskem tudíž bylo začít něco hrát. A taky, že jo! Hra nabrala neuvěřitelný spád a byla velice vyrovnaná! Jak to dopadlo, všichni víme, a tak se těšíme na příští kolo, které je až za 14 dní, a to s Neštěstím zase na domácím poli. Věřím, že zopakujeme tento bravurní výkon a soupeři dáme co proto!!! Pro věrné fanoušky jen připomínám, že se hra přesouvá ze čtvrtka na středu a ve čtvrtek se jede se Zmoklým Cirkusem na Bufál .
Ještě bych ráda zmínila, že po skončení hry jsme se dozvěděli tajné sexuální úlety pana Sorse a kdo nevydržel až do pozdních nočních hodin, o hodně přišel . Tímto zdravím Sorse! Jsi zvíře!!! Uaaaaaaa!

Takže čus bus. Dneska nechám být svůj komeťácký pozdrav.
Wiwalwaky prostě vyhraje.
Tak jistě. 

Žádné komentáře: