sobota 4. dubna 2009


Zmoklý Waky na Bufále

Po dlouhé době zase společně vycestovaly dva ořechovské týmy na jeden ze zápasů. Zmoklej Cirkus hrál s Bufálem Bohunice v restauraci Na Hřišti.

Hned ve startu nás mile potěšilo bohaté občerstvení a pěkná reservé. Borci se slušně rozjeli, vedli 2:0, o první dva body se postaral Špinka a Wrbitch. Počáteční euforie ale brzy upadla. Bufál nastoupil plné parádě a nakonec nekompromisně vyhrál 13:5. O další body se postarali: Šiška, Rennie a zase Milca.

Pořádně jsme to tam roztočili…klasický průběh: piva, panáky, tupláky. Tentokrát se netancovalo. Liberec raději zdrhl a hned v úvodu hry byl obeznámen, že neska kalit nebude. Rennie byl trošku omráčen ze svého nového i-phonu, Šiška s Berym kalili 1. ligu no a Wrbitcha a Milce nebylo moc slyšet. Že by se soustředili na pečená křidýlka?

Samozřejmě nesmím zapomenout na členky týmu Wiwalwaky, jež hbitě fandili. Janča chtěla neustále zavést konverzaci, akorát se jí z toho stávala konzervace…Kelish byla hladová a nešťastná, neboť pečená křidélka nejí. Tím bych chtěla avízovat na všechny týmy, s kterými budeme někdy hrát a chtěly by nás pohostit, ať na našich stránkách uvedou určité menu, aby si Markétka mohla vybrat. Simča nám hned ze startu utekla na stranu Cirkusu, takže vám o ní podrobnější info nepodám…

Po konci utkání se začaly hrát skupinové hry, nešlo o fotbal, karty ani kamenné tváře, ale o týmovku ve stylu borec+baba. V první hře jsme spolu s Ríšem vyhráli tequilu a od té doby si mi terč už silně rozmlžoval…Další hry vyhráli Markéta s Pavlem a Síma s Danem (snad to nepletu!). Postupně se zapojovali všichni.

Zhodnotila bych tento večer, jako velice vydařený a berem Bufál za slovo a těšíme se na přátelské utkání!

Čus wiwalwakybus, Jitys :)

Žádné komentáře: